Edukovali jsme novináře, jak připravit skvělý sendvič či bagetu. Kulinářský workshop Simply Fresh s Hankou Kubešovou bodoval!

15.11.2023
Značka Simply Fresh pozvala v říjnu novináře na jedinečný kulinářský workshop do školy vaření Ola Kala v Praze. Po celou dobu se jim věnovala a zkušenosti předávala naše vývojová specialistka Hanka Kubešová (BAPA), odbornice na chuťové kompozice a technologii přípravy baget a sendvičů. Nejprve pozvaným představila nespočet tipů a triků při výrobě obložených dobrůtek, poradila jim s výběrem pečiva, s vhodnými kombinacemi ingrediencí i se správným balením. Motivovala je tak k vlastní kulinářské tvorbě, která na účastníky akce čekala vzápětí.

V rámci workshopu měli novináři příležitost vytvořit si sendviče či bagety dle svých preferencí. Kolegové z BAPA jim vtom byli rádi nápomocní. Samozřejmostí byla skvělá atmosféra, kulinářské umění (ano, také u baget a sendvičů je ho třeba) a ukázalo se, že i v jednoduchosti se může skrývat velký chuťový zážitek:-). Pokud se i vy se chcete inspirovat a připravit si doma perfektní bagetu, mrkněte (kromě fotografií z akce) i na přiloženou infografiku.